چاشنا به عنوان نمایندگی خرید اسانس دود در سرتاسر کشور فعالیت می کند.
روش تهیه اسانس
اسانس دود به طور سنتی از سوزاندن چوب به دست می آید. اسانس مایع دود از سوزاندن چوب درختان و تقطیر و تصفیه دود به دست می آید. با افزدون آب یا روغن می توان اسانس دود محلول در آب یا محلول در چربی داشت. برخی از کارخانه ها اسانس دود را به صورت گاز در قالب اسپری نیز تولید می کنند. روند تولید اسانس دود بایستی تحت کنترل و نظارت بهداشتی قابل توجهی باشد.
موارد استفاده از اسانس دود
در گذشته برای بهبود طعم و افزایش طول دوره نگه داری برخی محصولات همانند ماهی از روش دودی کردن استفاده می شد. اما امروزه به دلیل عوارض دودی کردن محصولات برای ایجاد طعم دود در صنایع غذایی از اسانس دود به صورت مایع و پودری استفاده می شود.
اسانس دود یکی از طعم دهنده های صنایع گوشتی نظیر سوسیس و کالباس می باشد. علاوه بر این طعم دهنده دود برای تولید انواع اسنک دودی نیز مورد توجه می باشد. اسانس دود برای ایجاد طعم در برخی از نوشیدنی ها نظیر چای مورد پسند مصرف کنندگان است. همچنین طعم دهنده دود برای طعم دار کردن سس ها نیز مورد استفاده قرار می گیرد.
مزایا استفاده از اسانس دود
در واقع اسانس دود حاوی مقادیر قابل توجهی ترکیبات آروماتیک است که سبب بهبود طعم مواد غذایی می شود.
استفاده از اسانس دود مضرات روش دودی کردن سنتی مواد غذایی را ندارد.
استفاده از اسانس دود به ایجاد یک طعم یکنواخت در محصول کمک می کند.
نمایندگی خرید اسانس دود
مجموعه چاشنا تولید کننده و عرضه کننده انواع اسانس و طعم دهنده در کشور می باشد. چاشنا به عنوان نمایندگی خرید اسانس دود با برند آلبریج در کشور فعالیت می کند. قیمت طعم دهنده دود وابسته به کارخانه تولید کننده و شرایط استحصال متغیر می باشد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.