اسانس زردآلو مایع محلول در روغن را می توانید به صورت آنلاین از مرکز فروش انواع اسانس میوه چاشنا خریداری نمایید. جهت اطلاع از قیمت و سایر اسانس های میوه ای این مجموعه با بخش فروش تماس حاصل فرمایید.
طعم دهنده زردآلو یکی از عمده طعم دهنده های پرطرفدار و خوش طعم برای تولیدات صنایع مختلف است. تولیدکنندگان صنایع غذایی زیر می توانند اسانس زردآلو را بصورت پودری و مایع بسته به نوع مصرف خریدار نمایند.
- صنایع تولید شکلات
- صنایع تولید نوشیدنی
- صنایع تولید ماءالشعیر
- صنایع تولید بیسکوییت
- صنایع کیک و شیرینی پزی
- صنایع تولید آبنبات و پاستیل
- صنایع تولید آبمیوه های انرژی زا
- صنایع تولید نوشیدنی های طعم دار
اسانس های میوه ای قابل مصرف در صنایع فوقالذکر شامل نمونه های زیر می باشد:
- اسانس زردآلو
- اسانس هلو
- اسانس سیب
- اسانس آلبالو
- اسانس آناناس
- اسانس انبه
- اسانس طالبی
- اسانس انگور
- اسانس هندوانه
- اسانس انار
- اسانس پرتقال
- اسانس نارگیل
- اسانس تمشک
- و….
جهت اطلاع از سایر طعم های میوه ای این مرکز فروش با ما در ارتباط باشید.
تفاوت بین طعم دهنده طبیعی و طعم دهنده مصنوعی چیست؟
برای اینکه یک عطر بر اساس قوانین، عنوان “رایحه طبیعی” را به دست آورد، هر چیزی که آن را تشکیل می دهد باید مستقیماً از طبیعت باشد. بنابراین یک ماده معطر است که از طبیعت استخراج می شود.
در مقابل، طعم مصنوعی، یک محصول سنتز شیمیایی است: همچنین می توان آن را “اسانس مصنوعی” نامید. این به طور کامل از مولکول های طعم دهنده تولید می شود. طعم مصنوعی می تواند یک طعم طبیعی را کپی کند یا طعم جدیدی ایجاد کند که در طبیعت وجود ندارد.
طعم دهنده های میوه ای مصنوعی به جهت بصرفه بودن اقتصادی، دسترسی بهتر و بازدهی بیشتر تولید و عرضه می شوند.
خرید اسانس زردآلو مایع محلول در روغن
جهت خرید آنلاین اسانس زردآلو مایع و پودری محلول در روغن و محلول در آب و کسب اطلاع در مورد قیمت محصول با پشتیبانی فروش چاشنا تماس حاصل فرمایید.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.