مجموعه چاشنا شما را به خرید بهترین محصولات انواع اسانس ، عصاره و طعم دهنده دعوت می نماید.
کافیست فرم زیر را پر کنید تا با شما تماس بگیریم.

طعم دهنده پودري سوسیس آلمانی

آنچه در این مقاله می خوانید...

تاریخچه اولین کارخانه سوسیس و کالباس در ایران:معرفی و فروش طعم دهنده پودری سوسیس آلمانی در مجموعه چاشنا:

از آنجاییکه امروزه گرایش و ذائقه مصرف کنندگان به سمت و سوی فست فود و غذاهای نیمه اماده بیشتر شده است.اکثر تولیدکنندگان به تولید سوسیس آلمانی و خرید بهترین طعم دهنده پودري سوسیس آلمانی هستند که محصول با کیفیتی را وارد بازار کنند. چاشنا بهترین نوع از اسانس های سوسیس المانی را عرضه نموده است. جهت خرید و مشاوره با کارشناسان چاشنا تماس حاصل فرمایید.

تاریخچه اولین کارخانه سوسیس و کالباس در ایران:

اولین تولید سوسیس و کالباس به شکل صنعتی یا کارخانه ای در ایران در سال ۱۳۰۷ توسط افونامو روسی در بندر انزلی با یک دستگاه دستی کوچک انجام شد. تولید آن ها فقط در حد رفع احتیاجات روزانه اتباع خارجی آن‌جا بود.
سپس در سال ۱۳۰۹ لیشنیسکی یکی از اتباع شوروی سابق در همان شهر کارخانه کوچکی را افتتاح کرد که روزانه بین ۴۰–۵۰ کیلوگرم کالباس را تهیه می کرد. در سال ۱۳۱۲ کارخانه را از انزلی به تهران انتقال داد و به کمک آرزومان آوانسیان و یک فرد آلمانی دیگر کارخانه را به خیابان منوچهری منتقل و در پاساژی کوچک شروع به تولید روزانه ۴۰ تا ۵۰کیلوگرم سوسیس و کالباس و ژامبون کردند.
قیمت این سوسیس و کالباس های درجه یک و عاری از تقلب کیلویی ۲۰ ریال بود. سرانجام در سال ۱۳۳۷ در جنوب غربی تهران اولین کارخانه بزرگ سوسیس و کالباس به نام آرزومان آوانسیان تاسیس شد. که سپس با برند < گوشتیران > به فعالیت خود ادامه داد.
در همان سال۱۳۰۹، کارخانه کوچکی به نام < اصل بلور > به سرپرستی فردی با نام اختیاری در تهران مشغول به تولید اندک سوسیس کالباس بود که سپس به میکائیلیان واگذار شد. کارخانه میکائیلیان را درواقع می توان دومین کارخانه بزرگ سوسیس کالباس مجهز به دستگاه‌های مدرن دانست.

معرفی و فروش طعم دهنده پودری سوسیس آلمانی در مجموعه چاشنا:

بهترین ادویه های ترکیبی چاشنا با محبوبیت گسترده در کارخانجات فرآورده های گوشتی ایران عبارتند از:
• ژامبون گوشت
• پپرونی
• کالباس خشک
• سوسیس آلمانی
• ژامبون مرغ
• هات داگ
علاوه بر ادویه ها می توانید از طعم دهنده های گوشت و مرغ ویژه از شرکت معتبر آلمانی سیمرایز هم بهره مند گردید. طعم دهنده های مذکور را می توانید به منظور حذف بو و طعم ناپسند گوشت و مرغ در انواع صنایع فرآورده های گوشتی نظیر: سوسیس و کالباس، همبرگر، ژامبون و خمیر مرغ مورد استفاده قرار دهید.

به منظور خرید انواع طعم دهنده های میکس گوشتی و همچنین طعم دهنده پودري سوسیس آلمانی با کارشناسان فروش چاشنا در تماس باشید.

برای کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره روی دکمه زیر کلیک کنید.

مشاوره و فروش

جهت خرید و فروش این محصول می توانید با ما در ارتباط باشید:

واحد مشاوره و فروش

راه های ارتباطی:

phone icon دفتر فروش تهران: 02128427013

whatsApp icon پاسخگویی واتساپ: کلیک کنید

email icon ایمیل: info.chashna@gmail.com

مجموعه چاشنا شما را به خرید بهترین محصولات انواع اسانس ، عصاره و طعم دهنده دعوت می نماید.
کافیست فرم زیر را پر کنید تا با شما تماس بگیریم.

0

دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.

Call Now Buttonتماس بگیرید