تولید اسانس نعناع با بالاترین کیفیت

اسانس نعناع جزء طعم دهنده های مفید و پر از سود برای بدن انسان است که توانسته جایگاه اصلی خود را در بین خانوار پیدا کند.

اسانس نعناع با کیفیت

نعناع جزء سبزیجات معطر و پر سود می باشد. این گیاه به دلیل داشتن رایحه ای مطبوع و طعمی تند از دیر باز مورد استفاده جوامع بشری بوده و در جهان امروز نیز با روش های مختلف به کار گرفته می شود.
گرفتن اسانس نعناع و استفاده از آن در صنایع دارو سازی، پزشکی و پخت و پز یکی از قابلیت های کاربردی و اصلی این گیاه است.
این اسانس گیاهی در مصارف خانگی نیز بسیار کاربردی بوده و بسیاری از افراد به صورت روزانه به اشکال مختلف از آن استفاده می کنند.

اسانس نعناع

فواید اسانس نعناع با کیفیت

همان گونه که مطلق هستید، خانواده نعناع به طور کلی پر از خواص درمانی است و می تواند همه ی نیاز افراد را به گونه ای بر طرف کند. در این مطلب به نمونه هایی از این فواید اشاره می کنیم:

  • درد عضلات:

گیاه نعناع دارای خاصیت ضد اسپاسم می باشد و با شل کردن عضلات به تسکین درد های عضلانی کمک شایانی می کند.

  • بر طرف کننده بوی بد دهان:

طعم و عطر داخل گیاه نعناع برای برطرف کردن بوی بد دهان بسیار مفید است. به همین دلیل برای خوشبو کردن دهان می توان از قرص و آدامس و حتی دمنوش نعناع استفاده کرد.

  • ضد تهوع:

اسانس نعناع به شکل کپسول، دمنوش و چای برای درمان تهوع بسیار کاربردی است. همچنین می توان از گیاه نعناع به عنوان داروی خانگی ضد تهوع در دوران قاعدگی استفاده کرد.

  • تب بر:

خواص دیگر اسانس و گیاه نعناع بر طرف کردن تب در سرماخوردگی و خنک کردن بدن در زمان بیماری است. زیرا نعناع دمای داخلی بدن را پایین می آورد و این امر باعث کاهش تب می شود.

  • ۵٫ تقویت سیستم ایمنی بدن:

گیاه نعناع حاوی ویتامین C می باشد. این ویتامین بر روی سیستم ایمنی بدن تاثیر خوبی می گذارد.

  • ۶٫ رفع خستگی:

گیاه نعناع باعث انرژی زایی در بدن انسان می شود و در بهبود عملکرد مغز موثر است.

  • کاهش وزن:

مصرف اسانس نعنا موجب تحریک و افزایش چربی سوزی در بدن می شود و این موضوع به درمان چاقی کمک شایانی می کند.

برای اطلاع از تهیه اسانس نعناع منحصر به فرد به این سایت مراجعه نمایید.

اسانس نعناع

تولید اسانس نعناع با بالاترین کیفیت

اسانس نعناع از طریق تقطیر کردن تعداد بسیاری گیاه نعناع به وجود می آید. برای تهیه این اسانس پر خاصیت از برگ ها و ساقه های آن استفاده می کنند.
برای تقطیر کردن گیاه نعناع و تولید اسانس با کیفیت از ۳ روش آب، بخار و آب، بخار مستقیم استفاده می کنند.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما