مزه باران
خانه / اسانس نعناع / تهیه اسانس نعناع منحصر به فرد

تهیه اسانس نعناع منحصر به فرد

اسانس نعناع منحصر به فرد یکی از مواد موثر و کاربردی در جهان امروز است که در بسیاری از صنایع غذایی و دارویی به کار گرفته می شود.

اسانس نعناع منحصر به فرد

اسانس نعناع منحصر به فرد

در جوامع امروزی عصاره ها و اسانس های طبیعی جایگاهی ویژه ای گرفته اند و بسیاری از پژوهشگران و محققان به آن توجه ویژه ای دارند به گونه ای که امروزه اکثر تولید کنندگان غذا و دارو بیشتر از اسانس های طبیعی در محصولات خود استفاده می کنند.
یکی از گیاهان معطر و خوش عطری که در طبیعت به وفور یافت می شود و پر از خواص دارویی است، گیاه نعناع می باشد. از این گیاه به روش های گوناگون استفاده می کنند که یکی از آن ها تهیه اسانس نعناع خوب و منصر به فرد است. اسانس نعناع به دلیل طعمی خوبی که دارد و همچنین به خاطر فواید زیادی که در خود جای داده است استفاده از آن در بین خانواده افزایش یافته است و اکثرا به صورت روزانه مصرف می کنند.

اسانس نعناع منحصر به فرد

ارزش غذایی اسانس نعناع منحصر به فرد

همان گونه که گفته شد این گیاه سرشار از مواد ارزشمند است که دلیل آن وجود مواد معدنی داخل است که در این جا به مواد معدی اشاره می کنیم:

  • آهن
  • روی
  • سدیم
  • پتاسیم
  • منگنز
  • سلنیم
  • کولین
  • ریبوفلاوین
  • پانتوتنیک اسید
  • کامفن
  • منتول
  • و…

اسانس نعناع منحصر به فرد

کارایی اسانس نعناع منحصر به فرد

  • پایین آورنده فشار خون و کلسترول خون
  • افزایش دهنده شیر مادر
  • رفع خستگی
  • افزایش اشتها
  • درمان ورم معده
  • کمک به هضم بهتر غذا
  • درمان دل پیچه
  • رقیق کننده خون
  • آرام کننده
  • درمان کننده کم خوابی و بی خوابی
  • و…

اسانس نعناع منحصر به فرد

دلیل تهیه اسانس گیاهی بخصوص نعناع منحصر به فرد

بر اساس گزارشات سازمان بهداشت جهانی، اکثر مردم دنیا برای درمان بیماری‌ های خود از دارو هایی با ریشه گیاهی استفاده می‌ کنند. همچنین یک‌ چهارم دارو های تولید‌ شده در جهان از گیاهان طبیعی تهیه می شود. گیاهان به کار رفته در دارو ها یا صورت مستقیم در کارخانه عصاره گیری می شود یا از اسانس آن استفاده می کنند که کاربرد اسانس در صنایع دارویی بیشتر است.
دلیل افزایش استفاده از گیاهان طبیعی به خاطر عوارض کم آن ها نسبت به دارو های شیمیایی است.

تهیه اسانس نعناع منحصر به فرد

اصولی ترین روش تهیه اسانس ها، تقطیر کردن است. برای تهیه اسانس نعنا منحصر به فرد از سه نوع تقطیر کردن استفاده می کنند: آّب، بخار و آب، بخار مستقیم.
برای تولید اسانس نعناع ابتدا بخار را از گیاه عبور می‌ دهند. سپس بخار، اسانس گیاه نعناع را در حالت تعلیق نگه میدارد (یعنی قطره ‌های اسانس در بخار ترکیب نمی ‌شوند بلکه به صورت قطره ‌های روغن تولید می ‌شوند.) وقتی که بخار سرد شود اسانس به حالت مایع در می آید و اسانس آماده می شود و پس از مدتی به بازار عرضه می شود.

لطفا جهت کسب اطلاعات بیشتر با واحد فروش تماس بگیرید:
واحد فروش و پشتیبانی
حسین اسدی-کارشناس فروش: 09129746280
خانم مقصودی-پشتیبانی: chashna_support@
پست الکترونیکی:info.sareosare@gmail.com

مطلب پیشنهادی

خرید عمده اسانس نعناع

مرکز خرید عمده اسانس نعناع در ایران

خرید عمده اسانس نعناع در ایران از طریق راه های اینترنتی امکان پذیر بوده و …

کانال تلگرام