اسانس خوراکی زنجبیل با قیمت ارزان

جهت تهیه اسانس خوراکی زنجبیل با قیمت ارزان می توانید سری به فروشگاه های اینترنتی در زمینه فروش این محصول بزنید تا هم بتوانید انتخاب بهتری داشته باشید و هم از مزیت های این نوع خرید بهره مند شوید.

اسانس خوراکی زنجبیل

کاربرد اسانس خوراکی زنجبیل

  • در تهیه مواد غذایی نظیر استیک، برخی سسها، برخی سالادها و ساندویچ ها و ترشی ها کاربرد دارد.
  • در شیرینی پزی و تهیه آبنبات، بستنی، شکلات و شیرینی ها مخصوصا شیرینی سنتی به کار می رود.
  • در صنایع تولید آب میوه و انواع نوشیدنی ها به کار می رود.
  • در تهیه برخی مواد لبنی نظیر ماست و پنیر و کره به کار می رود.
  • در تهیه برخی عرقیجات و داروی عطاری کاربرد دارد.

اسانس خوراکی زنجبیل

خصوصیات اسانس ها

این خصوصیات بیشتر برمی گردد به ویژگی های فیزیکی و شیمیایی آنها که به شرح زیر است:

  1. به طور کلی غیر قابل اختلاط با آب هستند.
  2. اکثر آنها پس از دوبار تقطیر به حالت بی رنگ درمی آیند، به جز اسانس بابونه که به رنگ آبی است.
  3. اسانس ها در الکل و نفت به صورت محلول درمی آیند.
  4. در دمایهای بالاتر از 50 تا60 درجه سانتی گراد حالت اکسید و پلیمریزه به خود می گیرند و به اسانس های روغنی فرار و معطر تبدیل می شوند.
  5. دارای طعمی تند، تلخ، ملایم، گس و اغلب سوزاننده هستند.
  6. قابل 2 بار تقطیر شدن هستند.
  7. به مرور زمان به رنگ تیره در می آیند.

و مواردی دیگر

روش تهیه اسانس زنجبیل

  • توسط فشردن گیاه زنجبیل
  • به وسیله تقطیر با آب (جوشاندن) مانند گلاب گیری
  • با استفاده از روغن های جاذب

اسانس خوراکی زنجبیل

بهترین روش تهیه اسانس

همانطور که در بحث های پیشین اشاره شد بهترین روش استخراج اسانس گیاهان، تقطیر با حلال آب است که در این عنوان می خواهیم بیشتر به این موضوع بپردازیم.
در این روش قسمت مشخص گیاه که حاوی اسانس است را با توجه به گنجایش ظرف مورد نظر جهت جوشاندن اضافه می کنند، که پس از جوشیدن بخارات آب حاصل را جمع آوری می کنند.
عملیات تقطیر و افزایش دما باید با حوصله انجام گیرد چنانچه ناگهانی دما را بالا ببریم ممکن است برخی خواص اسانس مورد نظر از بین برود.

نحوه نگهداری اسناس ها

  • باید در محیط های خشک و خنک نگهداری شود.
  • در محیط هایی که احتمال تابش نور خورشید و بارش باران وجود دارد نگهداری نشود.
  • چون اکثر اسانس ها حاوی مواد فراری هستند بهتر است درب آن را به خوبی ببندیم تا هم از ورود عوامل میکروبی و تبخیر آن جلوگیری شود.
  • مدت استفاده از انواع اسانس ها 3 سال است بعد از این مدت کیفیت خود را از دست خواهند داد و غیر قابل استفاده خواهند شد.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما