قارچ خوراکی منبع غنی از ویتامین ها، فیبر و مواد معدنی است. قیمت طعم دهنده قارچ خوراکی با توجه به نوع قارچ مورد استفاده متغیر است.
قارچ خوراکی دکمه ای (bottom mushroom) پر مصرف ترین نوع قارچ در ایران می باشد. در کشورهای مختلف با توجه به الگوی مصرف و سلیقه مردم انواع مختلفی از قارچ ها مورد کشت و کار قرار می گیرند. قارچ ارزش غذایی بالا و در عین حال کالری پایینی دارد.طعم دهنده قارچ خوراکی طبیعی خواصی مشابه با نمونه طبیعی این محصول دارد.
مزایای کاربرد طعم دهنده قارچ خوراکی
با توجه به این که قارچ خوراکی بافت بسیار حساس و سرشار از رطوبت دارد طول دوره نگه داری آن بسیار پایین است. علاوه بر این زمان پخت طولانی سبب تغییر در عطر، طعم و رنگ قارچ خوراکی در غذا می شود. از این رو به کار بردن طعم دهنده قارچ خوراکی دارای مزایای زیر می باشد:
- عاری از میکروب و آلودگی هاست.
- سبب تغییر رنگ در محصول نمی شود.
- پروفایل طعم ثابتی دارد.
- طول دوره نگه داری طولانی دارد.
- ارزش اقتصادی بالایی دارد.
- در مقادیر مختلف قابل تهیه می باشد.
- قیمت طعم دهنده قارچ خوراکی با توجه به دوز مصرف آن صرفه اقتصادی دارد.
طعم دهنده قارچ خوراکی به عنوان یکی از طعم های منحصر به فرد در صنایع اسنک به عنوان طعم دهنده چیپس، طعم دهنده صنایع گوشتی، تولید غذاهای نیمه آماده، تولید ماکارونی، نودل و همچنین انواع مختلفی از سس ها می باشد. طعم دهنده قارچ خوراکی از قارچ های سالم و باکیفیت از تولیدکنندگام مطمئن خریداری شده و مورد فرآیند تهیه طعم دهنده قرار می گیرند.
قیمت طعم دهنده قارچ خوراکی
قیمت اسانس قارچ خوراکی با توجه به کیفیت و کارخانه تولید کننده قیمت های متغیری دارد. علاوه بر این در مجموعه چاشنا طعم های سفارشی و شخصی سازی شده از اسانس قارچ خوراکی توسط متخصصان طعم تهیه شده است. به منظور اطلاع بیش تر از قیمت ها و اطلاعات مربوط به انواع طعم دهنده های قارچ خوراکی پیشنهاد می شود که با کارشناسان فروش در چاشنا تماس حاصل فرمائید.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.