چاشنا به عنوان مرکز خرید انواع استبلایزرهای کاتری در کشور شناخته شده است.
مشخصات انواع استبلایزرهای کاتری
انواع استبلایزرهای گوشتی استفاده شده در صنعت تولید سوسیس و کالباس عمدتا برای حفظ بلند مدت ساختار، رنگ و محتوای پروتئینی گوشت های استفاده شده در این محصولات به کار می رود. استبلایزرهای کاتری از جمله افزودنی های مجاز در صنعت تولید فرآورده های گوشتی بری افزایش کیفیت محصول می باشند.
دلایل استفاده از استبلایزرهای کاتری
- ترکیبات انواع استبلایزرها شامل نشاسته، پروتئین سویا، آلژینات و فسفات است که علاوه بر ایجاد یک طعم مطلوب و یکنواخت در محصول سبب افزایش ارزش اقتصادی محصولات گوشتی نیز می گردد.
- استبلایزرها سبب حفظ آب در میان بافت فرآورده های گوشتی می گردد.
- علاوه بر این استبلایزرها روغن را نیز در میان بافت خمیر نگه داشته و سبب افزایش لطافت بافت محصول نهایی می گردد.
- با حفظ آب و روغن در میان محصول تولید شده طعم و رنگ محصول نیز بیش تر حفظ شده و بازارپسندی محصول افزایش می یابد.
- همچنین با توجه به افزایش کیفیت و حجم قیمت تمام شده محصول نیز با استفاده از این ترکیبات کاهش می یابد.
مرکز خرید انواع استبلایزرهای کاتری
مجموعه چاشنا تامین کننده مواد اولیه تولید فرآورده های گوشتی نظیر سوسیس، کالباس، همبرگر و فلافل در ایران می باشد. چاشنا به عنوان مرکز خرید انواع استبلایزرهای کاتری در کشور فعالیت می کند. انواع طعم دهنده سوسیس آلمانی، طعم کالباس لیونر و .. نیز در مجموعه چاشنا برای تولیدکنندگان فرآورده های گوشتی فراهم آورده است. چاشنا دارای گروهی از متخصصین طعم بوده طراحی سفارشی طعم ها را با توجه به نیاز و سلقیه مشتریان انجام می دهند. انواع ادویه مورد استفاده در صنایع گوشتی نیز نظیر جوز هندی، پودر سیر، آویشن و .. نیز به صورت تک طعم توسط مجموعه تولید بازرگانی چاشنا قابل تامین می باشد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.