فروش عمده طعم دهنده های مرینیت مناسب برای طعم دار کردن جوجه کباب به صورت اختصاصی توسط مجموعه چاشنا انجام می گیرد.
معرفی طعم های مرینیت
طعم های مرینیت به صورت امولوسیون می باشند. از این طعم دهنده ها برای طعم دار کردن انواع مرغ، گوشت و ماهی به طور گسترده ای استفاده می شود. یکی از محبوب ترین طعم های مرینیت برای ایرانیان طعم مرینیت زعفرانی است که برای طعم دار کردن جوجه کباب به وفور مورد استفاده قرار می گیرد. استفاده از طعم مرینیت زعفرانی شما را بی نیاز از کاربرد سایر ادویه ها می سازد.
انواع طعم های مرینیت
محبوب ترین طعم های مرینیت مورد استفاده برای طعم دار گردن گوشت، مرغ و ماهی عبارتند از:
- طعم مرینیت زعفرانی
- طعم مرینیت مکزیکی
- طعم مرینیت سیر و سبزیجات
- طعم مرینیت دودی
- طعم مرینیت سیر و کره
معمولا تنها با استفاده از 50 گرم از محلول مرینیت می توان طعم متفاوت و به یاد ماندنی از یک کیلوگرم جوجه کباب را تجربه نمود. لازم به ذکر است که اسانس دود به صورت جداگانه برای صنایع گوشتی و اسنکی نیز موجود می باشد.
فروش عمده طعم های مرینیت
مجموعه تولیدی بازرگانی چاشنا علاوه بر تامین انواع طعم دهنده گوشت و مرغ ویژه صنایع گوشتی به صورت اختصاصی فروش عمده طعم های مرینیت برای طعم دار کردن گوشت و مرغ و ماهی را نیز انجام می دهد. چاشنا دارای گروهی از متخصصین طعم است که با توجه به نیاز مشتری طعم های سفارشی را با بهترین کیفیت تولید می کنند. به منظور اطلاع از قیمت ها و دریافت اطلاعات اختصاصی هر محصول لطفا با کارشناسان مجرب گروه چاشنا در ارتباط باشید.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.